Хенкок

Щойно подивився трейлер - вже дубльований російською - оце я бачу буде кіно! Російська прем'єра - 10 червня. Цікаво, чи надто згають наші з україномовним дубляжем - мушу визнати, я гадав ця витівка з обов'язковим дублюванням українською матиме значно краще виконання.

"Дєло било вєчєром - дєлать било нєчего" - сів дивитися екранку, вже дубльовану російською. На диво цікаве кіно - наче й не бойовик, не просто так бойовик і наче вичерпало будь-яку інтригу десь так вже до половини - літай собі, рятуй людей, прислуговуйся суспільству - аж тут з'являється вона і виявляється що Хенкок таки не єдиний такий на всьому білому світі - цікаво, що ж воно далі буде...

Фільм незаперечно рекомендую!

Гм... Я мабуть дуже голосно ржу мабуть вже не так цікаво буде дивитися у кіно, але коли Хенкок бере виделку - велику таку, мабуть м'ясо смажити - і обережно штрикає нею у жінку - ну щоб перевірити чи... :) Виделка відповідно гнеться... :) Епізод - той іще! Але це я вже схоже зараз усі цікаві моменти розповім, то вам самим нецікаво буде дивитися, бо ж у "Хенкока", виявляється, є ще й неабиякий сюжет, а не просто "така-сяка недолуга історія щоб склеїти докупи спецефекти". Кіно! Факт!

Додивився до кінця...

Це! Справжнє! Задоволення!

Є герої, є супергерої, і є Хенкок. Володіння надздібностями припускає відповідальність, всі знають це — окрім нього. За будь-яке завдання він береться з душею і кращими намірами, врятовує життя людей — ціною нелюдських руйнувань і незліченного збитку. Врешті-решт, терпіння громадськості підходить до кінця: люди вдячні своєму місцевому героєві, але іноді не розуміють, чим заслужили таке покарання. Хенкок не з тих хлопців, кого хвилює якась там громадська думка, але одного разу, після чергового подвигу, рятуючи високопоставленого піарника Рея, він раптом розуміє, що в деякому розумінні він може бути вразливий. З цим важко змиритися, особливо на думку Мері, дружини Рея, яка вважає, що Хенкок просто безнадійний.